Υπέροχη τοποθεσία πάνω στην παραλία Άμμος & δίπλα από τη Χώρα

Προνομιακά τοποθετημένο, στο πιο βολικό σημείο δίπλα από τη Χώρα και πάνω στην παραλία Άμμος, το ξενοδοχείο στο Κουφονήσι Μυρτώ, προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική τοποθεσία, ώστε να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού περπατώντας προς το κέντρο, ενώ ταυτόχρονται βρίσκονται σε ένα πολύ ήσυχο σημείο του Κουφονησίου για τη διαμονή τους σε πλήρη ηρεμία. Επιπλέον, το λιμάνι του Κουφονησίου βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια, ιδανικά για εύκολη πρόσβαση κατά την άφιξη και την αναχώρηση.

Η γραφική Χώρα, είναι η καρδιά του νησιού και μόλις ενάμιση λεπτό με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν περπατώντας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, καφέ-μπαρ, μαγαζιά, εστιατόρια κ.α. Το ξενοδοχείο Μυρτώ στο Κουφονήσι, προσφέρει πανοραμική θέα προς το απέραντο μπλε του Αιγαίου, όπως και προς τον γραφικό οικισμό της Χώρας.

Η εξαιρετική τοποθεσία του ξενοδοχείου, προσφέρει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα, ακριβώς πάνω από την εξωτική παραλία Άμμος, μία από τις ομορφότερες παραλίες του Κουφονησίου και ελάχιστη απόσταση σε όλα τα σημαντικά σημεία της Χώρας.

reviews

,,
Perfect retreat on a perfect island Michael J.
Probably the best hotel in Koufonisi Sara M.
Amazing hotel and hosts!! This was the best hotel experience I've ever had Stacey K.
Best Hotel in Koufonisi! Made us feel very special Peter G.
Great experience . Kindness and service of a 5 star hotel Katie L.
,,
+30 22850 74400 | info@myrto-hotel.com
ΚΑΙΡΟΣ & ΩΡΑ
°C
19.00